New & used Honda 4-stroke bikes and parts
New & used Honda 4-stroke bikes and parts
OVER

DE FOURSTROKEBARN

De Fourstrokebarn (voorheen De Viertaktschuur) is een echt bedrijf geworden. De Fourstrokebarn is ook nog steeds een hobby. Wel eentje die wat uit de hand gelopen is. In een schuur zitten we ook al even niet meer, maar we zijn wel gehecht aan de naam.

HET BEGON ALLEMAAL MET

KJELL VAN OOSTRUM

Die zijn eerste brommers in de schuur van zijn ouders verzamelde.

Dat werd een gehuurde garagebox, en nog 1, en nog 1, en nog 1. Van de ene schuur naar een grote boerenschuur in Nieuwerbrug; daar komt de naam ook vandaan. Sinds 3 jaar zitten we nu in een grote hal op het industrieterrein Lage Weide. Alle ruimte voor de tientallen brommers en de duizenden onderdelen.

Het is ook in de nieuwe hal nog steeds gezellig. Gezellig vinden we namelijk ook belangrijk. We verdienen natuurlijk graag iets, maar we zien de klanten ook graag terugkomen. We delen met elkaar de passie voor de oude viertakt Honda’s. Daar kiezen we bewust voor, andere merken hebben we (bijna) niet.

Op zaterdag als de Fourstrokebarn open is, ben je dan ook altijd welkom. Om je inkopen te doen, om een kop koffie te pakken tijdens je laatste sterke brommerverhaal, of om je nieuwste aanwinst te laten zien. We worden ook blij van je schuurrestanten; staan er nog wat kratten oude onderdelen, neem die dan vooral ook mee, we kunnen altijd kijken of we het van je over kunnen nemen. Natuurlijk geldt dat ook voor je brommer zelf! Kom je rond de lunch, dan staat er voor jou ook een broodje klaar. Samen eten hoort er bij.

DUS…

WIE ZIJN WIJ?

Kjell noemen we de grote baas. Dat mag, want het is zijn schuur.

Zijn vader Frans loopt de rest van de week in een keurig pak, maar bemoeit zich graag met de website en de voorraden. Broer Bjorn hoort er eigenlijk niet bij vinden we, want we zien hem zo weinig. Stiekem kunnen we helemaal niet zonder Bjorn, want hij is het brein achter website en de huisstijl! Inmiddels is hij ook een beetje geraakt door het Honda virus want hij rijdt inmiddels ook op een echte APE. Jaimy doet de werkplaats. Jaimy kent ieder onderdeelnummer uit zijn hoofd. Best eng. Maar wel handig! Jaimy zie je meestal op zijn Astrea/Wave, maar deze hoarder heeft stiekem een hele rij Honda’s staan.

Selecteer een Afleverpunt