New & used Honda 4-stroke bikes and parts
New & used Honda 4-stroke bikes and parts

Winkelen & Betalen

WINKELINFORMATIE

Bestellen Bestellen en eenvoudig betalen via de website als alternatief voor degene die niet “even” langs kan komen.

Inruilen of verkopen Inruilen of verkopen van onderdelen of bromfietsen geen probleem als je aan onze voorwaarden voldoet.

Anders bestellen Ik probeer de site zo goed mogelijk bij te houden maar door de snelle doorstroom van onderdelen en bromfietsen kan het zo zijn dat ik iets dat nog niet op de site staat wél heb. Kun je iets niet vinden op de site, vind je het prettiger om via de mail of telefoon contact te hebben of heb je een andere vraag waar je op de site niet uit komt, bel of mail mij dan even.

Universeel Er blijven altijd handige, mooie, bruikbare onderdelen die niet specifiek voor Honda zijn. Deze onderdelen hebben wij ondergebracht onder de rubriek universeel. Dit zijn uiteraard geen originele Honda producten maar wel voor uw restauratie project te gebruiken

Niet goed, geld terug

Wij handelen naar eer en geweten. Dit betekend dat we alle zeilen bijzetten om jou zo goed en eerlijk mogelijk van dienst te zijn. Bekijk onze algemene voorwaarden

Technische hulp Je kunt een veel technische informatie winnen bij een van de liefhebbers die op zaterdag vaak aanwezig zijn in de winkel

BETAALINFORMATIE

PayPal (Nederland & internationaal)

PayPal is een online betaalservice waarmee jij artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Je kunt hierbij gebruik maken van credit card of een rekening openen bij Paypal.

iDeal (Nederland) iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. De service provider van De Viertaktschuur voor iDeal is Mollie en is een DNB erkende financiële instelling.

Handmatige Overschrijving Niet in de gelegenheid om te internet bankieren?
Bij De Viertaktschuur kun je er ook voor kiezen een handmatige overschrijving te doen via jouw eigen bank. Selecteer in het betaalproces ‘handmatige overschrijving’ en rond de bestelling af. Vervolgens kun je het bedrag overmaken op een door jou gewenst moment onder vermelding van jouw order nummer. Zodra het geld op onze rekening staat wordt jouw bestelling verder in behandeling genomen.

Betaling met cheques is niet mogelijk Wij accepteren nooit betaalcheques of betaling door middel van cheques in welke vorm dan ook.

Onbeantwoorde vragen?Neem contact op

Selecteer een Afleverpunt