New & used Honda 4-stroke bikes and parts
New & used Honda 4-stroke bikes and parts

Algemene voorwaarden

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor webwinkelier en klant. Hier kunt u onze Algemene Voorwaarden Webwinkel nalezen. Niet alleen de overheid creëert regels om de veiligheid van uw aankoop te waarborgen. Ook wij als webwinkelier stellen u graag op de hoogte van onze voorwaarden. Door het akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden Webwinkel, is er een overeenkomst tussen ons en u als klant tot stand gekomen. Maar voordat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk de voorwaarden aandachtig door te nemen en kennis te nemen van onze werkwijze. Dit kan vervelende situaties voorkomen! Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Artikel 1 – Webshop
1.1. De Four Stroke Barn is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en voldoet aan haar verplichtingen ten aanzien van de belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.
1.2. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden tenzij wij daartoe niet wettelijk verplicht zijn . Indien wij verzoeken krijgen om uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.
1.3. Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy.
1.4. Wij doen bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude door middel van de website omgeving , aangifte bij de politie.
1.5. De webshop heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten, om zich in te dekken tegen eventueel onterechte aansprakelijkheid die er wordt geclaimd door een klant.
1.6. Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, staan onze medewerkers u graag te woord.

Artikel 2 – Bedenktijd
2.1. U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort.
2.2. Indien het artikel is gekocht met cadeau of kortingsbonnen vindt de terugbetaling in dezelfde vorm plaats.
2.3. Door het retour zenden van een deel van de gedane bestelling kan het aankoop bedrag onder de grens van gratis verzending komen. Indien dit het geval is zullen de oorspronkelijke verzendkosten op het retour bedrag in mindering worden gebracht.
2.4. Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen deugdelijk te zijn verpakt en volledig in ongewijzigde staat te zijn
2.5. Producten die niet aan ons geretourneerd kunnen worden zijn producten die speciaal op uw verzoek zijn besteld.
2.6. Retour zenden van gekochte artikelen dient via pakketpost plaats te vinden zodat aantoonbaar is dat het pakket retour is gezonden.

Artikel 3 – De overeenkomst

3.1. De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief, wanneer de klant een betaling heeft voldaan via iDEAL of Paypal, of wanneer een factuur achteraf verzonden is aan de klant. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.
3.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden. Door het doen van de betaling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
3.3. U bent als klant verplicht uw betalingsverplichting aan de webwinkel na te komen.
3.4. Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per email van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht en wat het u kost.
3.5. Wij verzenden de producten nadat het door u verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven. In dien wij het bedrag niet binnen 7 dagen hebben ontvangen gaan wij ervan uit dat u afziet van de aankoop en zetten wij het artikel opnieuw in de verkoop.
3.6. Wij streven er naar de door u bestelde producten uiterlijk de eerste werkdag nadat wij u bestelling hebben ontvangen te verzenden. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarvan schriftelijk op de hoogte brengen.
3.7. De levering van producten in het buitenland kan langer duren dan een levering in Nederland. De kosten die voor een verzending naar een adres in het buitenland in rekening worden gebracht, zijn voor u zichtbaar wanneer u tot de aankoop van het product overgaat.
3.8. Met de betaling van het aankoopbedrag geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Artikel 4 – De prijs
4.1. De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer u het product heeft toegevoegd aan uw winkelwagen.
4.2. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.
4.3. Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

Artikel 5 – Klachten en garantie
5.1. Klachten over de levering dienen in eerste instantie telefonisch aan ons gemeld te worden. Wij zullen dan met de desbetreffende bezorger contact opnemen betreffende de levering van het product. Uiteraard doen onze bezorgers hun uiterste best om het product onbeschadigd bij u thuis af te leveren.
5.2. Klachten over het product zelf, dienen telefonisch of via de mail aan ons gemeld te worden. Deze worden altijd door ons persoonlijk beantwoord. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Indien het binnen onze mogelijkheden ligt zullen wij het probleem zelf voor u oplossen.
5.3. Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd telefonisch of schriftelijk.
5.4. Op de gebruikte artikelen is in principe geen garantiebepaling van toepassing tenzij dit bij de aankoop uitdrukkelijk anders is afgesproken en schriftelijk vastgelegd.

Uitzondering.  De hiervoor aangegeven regels met betrekking tot het retourbeleid zijn niet van toepassing op motorblokken en elektronische componenten.  In het uitzonderlijke geval dat hier problemen mee zijn zullen wij er natuurlijk wel alles aan doen om dit  samen met u op te lossen.  (Dit beleid is ook van toepassing voor motorblokken en elektronische componenten die in de shop zijn gekocht.)

Wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en hij de webwinkel heeft gemachtigd het geld van zijn rekening af te schrijven.

Nog onbeantwoorde vragen? Neem contact op

Selecteer een Afleverpunt