New & used Honda 4-stroke bikes and parts
New & used Honda 4-stroke bikes and parts

Import op maat

Een brommer of motorfiets laten importeren uit Japan?


Dat regelen wij voor je. Flexibel, transparant en voor de beste prijs!

Een klassieke brommer of motorfiets importeren uit Japan

Fourstrokebarn is de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar hulp bij het importeren van een brommer uit Japan. Of u nu een zeldzame klassieker zoekt of gewoon iets unieks en opvallends wilt, wij kunnen je helpen bij het vinden en importeren van de perfecte brommer. En waarom moet je bij ons zijn?:

1. Flexibiliteit

Wij kunnen élke brommer of lichte motorfiets uit Japan voor je meenemen. Je hoeft bij ons dus niet per se een ‘zoekopdracht’ uit te zetten (mag natuurlijk wel). Ook als je zelf iets moois tegenkomt op bijvoorbeeld Goobike of andere Japanse veilingen kunnen wij de brommer voor je hierheen halen.

2. Transparantie

Wij werken met standaard marges op de brommers en motorfietsen die wij op maat importeren. Blijkt de inkoopprijs een meevaller, dan is die meevaller voor jou, niet voor ons. En ja, daar zijn we transparant in.

3. Snelheid en kosten

Wij importeren jaarlijks meerdere 40 voets containers met honderden brommers en hebben een uniek netwerk. Dat heeft een positieve invloed op de kosten en de snelheid. Hoe: dat vertellen wij niet, maar stel ons gerust op de proef!

4. Betrouwbaarheid

Bij Fourstrokebarn staan wij bekend om onze betrouwbaarheid en transparantie. Wij werken ook alleen met betrouwbare partners en wij zorgen ervoor dat alles wat we doen in lijn is met de wet- en regelgeving. Onze expertise en kennis maken ons de ideale partner voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare importeur.

Een klassieke japanse brommer of motorfiets laten importeren?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij het importeren van een brommer uit Japan.

Selecteer een Afleverpunt