Mission Aborted

Diedes Novio-project deel 3: Mission Aborted
Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste update van het Novio-project. In de tussentijd is er weinig aan gebeurd. Eigenlijk had ik alleen pasbussen in de voorvork gedaan en een FS-1-voorwiel uitgezocht. Er was namelijk een probleem: de deadline voor school was eerder dan ik had verwacht en kwam snel dichterbij. Ik besloot toen om voor school iets anders, iets simpelers te gaan doen en de Novio voor de lol af te maken. Het schoot allemaal niet zo op; er was geen geschikt motorblok en letterlijk alles moest pas gemaakt worden om het te laten werken. Daarbij heb ik ook nog een ZB rolling frame dat ik af wil maken en dus heb ik besloten de Noof uit elkaar te halen en alles terug te leggen in de schappen. Hij wordt toch niet afgemaakt.

Aan de ene kant is dit wel een beetje jammer, maar het is ook geen heel groot probleem. Er was nog niets aan het frame gelast en niks was gespoten of gecoat. Extra kosten zijn er niet gemaakt. Een wijze les was het project ook, want ik had het toch een beetje onderschat en gedacht dat het snel en makkelijk zou lukken. Dat bleek niet zo te zijn.

Er zijn nog genoeg andere leuke ideeën te verzinnen, dus komt er ongetwijfeld nog een keer een ander projectje op de site.